Garantiebeleid

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over hoe het bij ons werkt.

Vragen

Hoe werkt het met bestellen?

U kunt een product eenvoudig online bestellen door het product naar uw winkelwagen te verplaatsen en vervolgens het bestelproces te voltooien door uw gegevens in te vullen en een betaalmethode te selecteren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Onze levering duurt meestal tussen de 3 en 5 werkdagen. We waarderen uw tijd en streven er altijd naar uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw aankoop. Onze logistieke afdeling controleert regelmatig onze levering om ervoor te zorgen dat uw producten op tijd worden geleverd.

Wat zijn de beschikbare betalingsmethoden?

Wij bieden verschillende betalingsmethoden aan om tegemoet te komen aan de vraag naar gemak en comfort van onze klanten. Deze omvatten iDeal, alle crediteuren en PayPal. Onze betalingsmethoden zijn beveiligd met de laatste technologieën en bieden u de zekerheid en betrouwbaarheid die u verdient.

Wat is de garantie op uw producten?

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een garantieperiode van 10 jaar op onze producten. Dit geeft u de zekerheid en het vertrouwen dat u nodig heeft om onze producten te kopen en te gebruiken zonder zorgen. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met uw product, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Zijn uw producten milieuvriendelijk?

Ja, wij zijn ons bewust van het belang van duurzaamheid en proberen daarom zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Onze producten worden gemaakt met materialen die recyclede of hernieuwbare bronnen zijn, en we streven er naar om de impact op het milieu te minimaliseren door te investeren in energie-efficiënte productieprocessen. Wij willen er zeker van zijn dat u zich comfortabel voelt met uw aankoop, zowel wat betreft kwaliteit als milieuvriendelijkheid.

Hoe betrouwbaar is uw product?

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een uitgebreide garantie. Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Wij staan achter onze producten en bieden een uitstekende klantenservice voor eventuele problemen.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor GlasNu
Door de diensten van GlasNu te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u de diensten van GlasNu niet te gebruiken.

Producten en prijzen
Alle aanbiedingen op onze website zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Fouten of vergissingen in de aanbiedingen zijn voorbehouden.

De prijzen van de producten op onze website zijn exclusief BTW, heffingen en exclusief verzendkosten.

Bestellingen en betaling
Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u ons de opdracht om de producten aan u te leveren. Wij zullen de bestelling bevestigen per e-mail, waarna u de bestelling nog kunt annuleren of wijzigen.

De betaling dient te geschieden bij het plaatsen van de bestelling, tenzij anders is afgesproken.

Levering en leveringsvoorwaarden
Wij streven ernaar om de bestelling binnen de aangegeven levertijd te leveren. Indien de levering vertraging oploopt of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hierover bericht.

U bent verantwoordelijk voor het juist invoeren van uw adresgegevens. Indien een verkeerd adres is opgegeven, zijn wij niet aansprakelijk voor het niet of niet op tijd leveren van de bestelling.

Retourzendingen
De producten dienen ongebruikt en in de originele verpakking te zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.