Offerte Aanvragen

Op maat offerte nodig? Stuur ons een email met dit formulier of ga makkelijk met ons chatten.

Offerteformulier

Probeer de formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Wij zorgen ervoor dat je snel een vrijblijvende offerte met bestel knop ontvangt.

Offerte voor

Bedankt, wij hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen.
Wij proberen uw vraag binnen 2 werkdagen te kunnen beantwoorden. Heb je een korter deadline? Neem gerust contact op via de chat of op onze nummer.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor GlasNu
Door de diensten van GlasNu te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u de diensten van GlasNu niet te gebruiken.

Producten en prijzen
Alle aanbiedingen op onze website zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Fouten of vergissingen in de aanbiedingen zijn voorbehouden.

De prijzen van de producten op onze website zijn exclusief BTW, heffingen en exclusief verzendkosten.

Bestellingen en betaling
Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u ons de opdracht om de producten aan u te leveren. Wij zullen de bestelling bevestigen per e-mail, waarna u de bestelling nog kunt annuleren of wijzigen.

De betaling dient te geschieden bij het plaatsen van de bestelling, tenzij anders is afgesproken.

Levering en leveringsvoorwaarden
Wij streven ernaar om de bestelling binnen de aangegeven levertijd te leveren. Indien de levering vertraging oploopt of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hierover bericht.

U bent verantwoordelijk voor het juist invoeren van uw adresgegevens. Indien een verkeerd adres is opgegeven, zijn wij niet aansprakelijk voor het niet of niet op tijd leveren van de bestelling.

Retourzendingen
De producten dienen ongebruikt en in de originele verpakking te zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.