Ontdek jouw ideale
Glazen Schuifwanden.

Glazen Schuifwanden voor Binnen en Buiten
Snelste levertijd met 5 werkdagen
Het makkelijkste bestelsysteem op de markt
Op maat en standaard maten beschikbaar
Tijdelijk gratis geleverd in heel Nederland

Uitgebreide selectie van
hoogwaardige glazen
schuifwanden en onderdelen.

Download Gratis Catalogus
06/06
Een naadloze overgang tussen binnen en buiten.
01/06
Glazen Schuifwanden; een oase van privacy en ontspanning in je Tuinkamer.
02/06
Geniet van het buitenleven in alle weersomstandigheden met Schuifwanden.
03/06
Overkapping met Glazen Schuifdeuren: Flexibiliteit en bescherming geperfecteerd.
04/06
Binnenruimte met Glazen Schuifwand: Ruimteoptimalisatie en elegante esthetiek.
05/06
Overkapping met Glazen Schuifwand: Buiten genieten in alle weersomstandigheden.

Bij GlasNu staat gemak voorop. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor een probleemloze en efficiënte installatie.

Met duidelijke instructies en slim ontworpen onderdelen is het installatieproces eenvoudig en intuïtief, zelfs voor degenen die minder ervaring hebben met doe-het-zelf projecten.

Ontdek de
Gratis Catalogus

Een wereld van mogelijkheden wacht in onze gratis catalogus. Of je nu je buitenruimte wilt transformeren, je overkapping wilt upgraden of gewoon op zoek bent naar nieuwe ideeën, onze catalogus heeft het allemaal. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang je exemplaar helemaal gratis. Het is jouw sleutel tot het ontdekken van de nieuwste trends en innovaties in glazen schuifwanden.

Kenmerken

Ons doel is om u een probleemloze ervaring te bieden, van de bestelling tot de installatie. Bij GlasNu combineren we kwaliteit en gebruiksgemak, zodat u snel en zonder stress van uw nieuwe aanwinst kunt genieten.

Reviews

Rating op basis van 24 reviews

5.0

Bij GlasNu maken wij het makkelijk. Geen ervaring? Stuur de afmetingen in van je ruimte en wij sturen je vrijblijvende offerte met bestelknop.

Klanten Reviews

Jaco van der Horst

15/09/23

Super fijn bedrijf om mee te werken, op een of andere manier heb ik een bestelling verkeerd gedaan, (onjuiste breedte maat ramen). Dit heb ik gemeld bij de website. Binnen een week hebben de kosteloos de ruiten komen wisselen!

Jeroen de V.

26/01/23

Goeie informatie vooraf een via Whatsapp nog aanvullende vragen gesteld. We zijn erg blij met de veranda! Op moment van plaatsen deden alle spotjes het, maar toen er toch 1 lampje niet bleek aan te gaan hebben we er 2 gratis oogestuurd gekregen. Nogmaals top service en erg blij! Mooie kwaliteit!

Emanuel

17/10/23

Very good service, great materials, very quick installation... 5 🌟and most important all at decent price...

Zahira van S.

02/12/22

Vakkundig, netjes en zeer vriendelijk. Komen hun afspraken na. Het werk wordt keurig opgeleverd en er wordt goed overleg gepleegd over de eventuele hoogte van de carport. Ik raad dit bedrijf zeker aan, alles is naar tevredenheid gedaan!

Riemda R.

18/08/22

Zeer vertrouwelijk en vriendelijk zijn ze. Binnen een dag stond de veranda klaar. Wij genieten nog elke dag van onze mooie veranda. Echt er aanrader als u een veranda wilt plaatsen! Klasse heren👍🏽

Nicole V.

08/06/22

We zijn enorm blij en tevreden met onze veranda. Een week nadat we de order hadden geplaatst kon deze al geplaatst worden. De mannen werkten netjes en nauwkeurig. Het team dat bij ons aan het werk was, waren erg vriendelijk. Kortom zeer tevreden!