Betalen

Hier vindt je uitgebreid informatie over onze betaalovereenkomst en mogelijkheden.

Betalen

Betalingsopties, Veilig en Gemakkelijk

Bij GlasNu B.V. begrijpen we als geen ander dat veiligheid en gemak cruciaal zijn als het gaat om betalingen voor hoogwaardige producten zoals onze glazen schuifdeuren en panelen. Wij zijn er trots op dat we een reeks betalingsopties aanbieden die niet alleen voldoen aan de Nederlandse wetgeving, maar ook uw gemoedsrust garanderen tijdens het afrekenen van uw bestelling.

iDEAL

Onze belangrijkste en meest populaire betaalmethode is iDEAL. Voor Nederlandse klanten is dit de favoriete manier om online te betalen. Het is snel, veilig en u kunt gemakkelijk betalen met uw eigen vertrouwde bank. Met iDEAL hoeft u zich geen zorgen te maken over het delen van gevoelige financiële gegevens, en de betaling wordt direct verwerkt, wat betekent dat uw bestelling snel in behandeling wordt genomen.

Creditcards en Debetkaarten

Naast iDEAL accepteren we ook betalingen met creditcards en debetkaarten. Of u nu de voorkeur geeft aan Visa, Mastercard of een andere kaart, onze betalingssystemen zijn zo ingesteld dat ze een breed scala aan kaarten kunnen verwerken. Deze optie geeft u flexibiliteit en maakt het mogelijk om uw aankoop te doen zoals u dat het prettigst vindt.

PayPal

PayPal is een internationaal erkend online betalingsplatform en wordt door veel van onze klanten over de hele wereld gebruikt. Het biedt gemak en gemoedsrust doordat uw financiële informatie niet met de verkoper wordt gedeeld. Als u een PayPal-account heeft, kunt u eenvoudig betalen met slechts een paar klikken.

SSL-Codering

Bij GlasNu B.V. staat de veiligheid van uw persoonlijke en financiële gegevens voorop. Onze betalingsprocedure is beveiligd met SSL-codering (Secure Socket Layer), waardoor al uw gegevens volledig beschermd zijn tijdens het verzenden naar onze servers. Deze geavanceerde beveiligingstechnologie zorgt ervoor dat uw transactie privé blijft en niet kan worden onderschept door derden.