Bezorgen

Hier vindt je uitgebreid informatie over hoe wij razendsnel bezorgen.

Bezorgen

Meer informatie

Bij GlasNu begrijpen we hoe belangrijk snelle levering is voor onze klanten. Of u nu een particulier bent die snel zijn huis wilt renoveren of een bedrijf dat zijn kantoor wilt moderniseren, wij willen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe glazen schuifdeuren.

Daarom streven we ernaar om onze bestellingen binnen 3-5 werkdagen te leveren. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd bij u wordt afgeleverd en eventuele vertragingen snel op te lossen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe glazen schuifdeuren en uw werkomgeving verbeteren.

Bovendien, bij het plaatsen van een bestelling, zullen we u op de hoogte houden van de status van uw bestelling en een verwachte leverdatum geven. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van wanneer u kunt verwachten dat uw nieuwe glazen schuifdeuren zullen worden geleverd.

Wij geloven dat snelle levering een belangrijk aspect is in de klanttevredenheid en daarom streven we ernaar onze bestellingen binnen 3-5 werkdagen te leveren. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe glazen schuifdeuren en uw werkomgeving verbeteren. Wij zijn toegewijd om onze klanten de beste service te bieden en we hopen u binnenkort te mogen verwelkomen als onze klant. Als u vragen heeft over onze levering, neem dan gerust contact op met ons team, we staan altijd klaar om u te helpen.