Over Ons

Hier vindt je uitgebreid informatie over hoe wij onze klanten helpen.

Over Ons

Meer informatie

Bij GlasNu B.V. zijn we gepassioneerd door het transformeren van buitenruimtes in elegante, functionele en duurzame leefomgevingen. Onze missie is om de levensstijl van mensen te verbeteren door hoogwaardige glazen schuifdeuren en panelen te leveren die naadloos integreren met de natuurlijke omgeving.

Onze Geschiedenis

Bij GlasNu B.V. zit het bouwen van droomleefruimtes in ons DNA. Onze oprichter, Mehmet Eren, heeft zijn sporen verdiend als een deskundige in veranda's en overkappingen, eerst met Verandam.nl en later met GlasNu B.V.

Met jarenlange ervaring begon Mehmet Eren als een ambachtsman en groeide uit tot een gerenommeerde naam in de branche. Dankzij zijn oog voor detail en toewijding aan perfectie groeide Verandam.nl snel, en zo ontstond het idee om GlasNu B.V. op te richten.

GlasNu B.V. zet die erfenis voort, gericht op hoogwaardige glazen schuifdeuren en panelen. We delen Mehmet's toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Onze producten integreren naadloos met de natuur en creëren leefruimtes die openheid en verbinding bevorderen. We zijn er trots op om deze visie te delen en uw buitenruimte in iets buitengewoons te transformeren.

Onze Producten

Onze producten zijn het kloppende hart van ons bedrijf. Wij bieden een uitgebreid assortiment glazen schuifdeuren en panelen die zijn ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften te voldoen. Onze schuifdeuren creëren naadloze overgangen tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor een gevoel van ruimte en openheid ontstaat. Ze laten natuurlijk licht binnenstromen en bieden een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Wat onze producten onderscheidt, is de combinatie van esthetiek en functionaliteit. Wij geloven dat buitenruimtes niet alleen mooi, maar ook bruikbaar moeten zijn, ongeacht het weer. Daarom ontwerpen we onze glazen schuifdeuren om bestand te zijn tegen de elementen en om comfortabel te zijn in alle seizoenen.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij GlasNu B.V. zijn we vastbesloten om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We streven naar duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf, van onze productieprocessen tot onze verpakkingsmaterialen. Onze glazen schuifdeuren zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor de behoefte aan vervanging en afval wordt verminderd.

Ons Team

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met expertise in architectuur, ontwerp, productie en klantenservice. Wij delen een gemeenschappelijke visie voor het creëren van leefomgevingen die de kwaliteit van het leven verbeteren. Elk lid van ons team draagt bij aan het succes van ons bedrijf en de tevredenheid van onze klanten.

Onze Klanten

Onze klanten zijn de kern van ons bestaan. Wij waarderen de vertrouwensrelaties die we met hen hebben opgebouwd en we streven er voortdurend naar om hun verwachtingen te overtreffen. Of u nu een particuliere huiseigenaar bent die uw terras wilt upgraden of een bedrijfseigenaar die een buitenruimte voor klanten wilt creëren, wij staan klaar om u te helpen uw visie te realiseren.

Neem Contact Op

Bij GlasNu B.V. geloven we dat buitenruimtes een integraal onderdeel zijn van ons dagelijks leven. We zijn er trots op om bij te dragen aan de transformatie van deze ruimtes in inspirerende en functionele omgevingen. Als u vragen heeft, advies nodig heeft of geïnteresseerd bent in onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te assisteren bij uw projecten en om samen te werken aan het creëren van prachtige buitenruimtes.

Wij danken u voor uw interesse in GlasNu B.V. en kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw volgende project.