Voor Bedrijven

Hier vind je uitgebreid informatie over voordelen voor bedrijven.

Voor Bedrijven

Meer informatie

Bij GlasNu begrijpen we dat ieder bedrijf uniek is, met zijn eigen visie en doelen. Wij zijn er om u te ondersteunen in het realiseren van uw zakelijke ambities en om uw ruimtes te transformeren met hoogwaardige glasoplossingen. Als blijk van onze toewijding aan uw succes, introduceren we met trots ons exclusieve zakelijke programma.

Uw voordeel - Onze waardering

Wij geloven in het opbouwen van sterke en duurzame partnerschappen met bedrijven zoals die van u. Daarom zijn we verheugd om ons zakelijke loyaliteitsprogramma aan te kondigen. Als gerespecteerde partner van GlasNu komt u in aanmerking voor exclusieve voordelen die uw investering nog waardevoller maken.

5% korting op al uw bestellingen

Bij GlasNu willen we dat elke beslissing om met ons samen te werken een verstandige is. Daarom bieden we al onze zakelijke klanten een blijvend voordeel: een vaste korting van 5% op al uw bestellingen. Deze korting geldt voor ons volledige assortiment hoogwaardige glasproducten en -diensten. Het is onze manier om u te bedanken voor uw vertrouwen in ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit.

Of liever tot €5.000 Cashback

Liever €5.000 cashback in plaats van 5% korting op alle bestellingen? Bij GlasNu willen we niet alleen uw partner zijn, maar ook uw supporter bij het behalen van uw doelen. Daarom introduceren we een spannende kans om te verdienen terwijl u groeit. Voor elke €100.000 aan bestellingen die u binnen een kalenderjaar bij GlasNu plaatst, kunt u er ook voor kiezen om tot €5.000 cashback te ontvangen. Deze cashback is een directe beloning voor uw partnerschap en loyaliteit.

Onze belofte aan onze partners

Bij GlasNu gaan we verder dan alleen glaslevering en installatie. Wij gaan een partnerschap met u aan, een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden van excellentie, integriteit en innovatie. Wij begrijpen de unieke behoeften van uw bedrijf en streven ernaar u te voorzien van op maat gemaakte glasoplossingen die u helpen groeien en gedijen.

Onze glasproducten en diensten worden ondersteund door decennia van ervaring en expertise. Wij zijn er trots op dat we een merk zijn dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. En met ons zakelijke loyaliteitsprogramma willen we u nog meer redenen geven om voor GlasNu te kiezen.

Ontdek de toekomst van glas met GlasNu

Of u nu op zoek bent naar glazen schuifdeuren voor een zakelijk project, glazen panelen voor een kantoorruimte of op maat gemaakte glasoplossingen voor specifieke behoeften, GlasNu heeft het allemaal. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van prestaties, esthetiek en duurzaamheid.

Uw Volgende Stap naar Voordeel

Neem vandaag nog contact op met het deskundige team van GlasNu om te bespreken hoe ons zakelijke loyaliteitsprogramma uw bedrijf kan helpen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maximaliseren van de voordelen van ons programma.

GlasNu is niet zomaar een glasleverancier; we zijn uw partner in glasinnovatie en succes. Laten we samenwerken aan een heldere en stralende toekomst.

Ontvang Uw
Bedrijfsvoordeel Vandaag

Stuur ons een bericht van onze contactformulier
en kies tussen 5% Korting of 5.000 Euro Cashback!
Naar Contactformulier voor Korting