January 15, 2024

Veiligheidsglas in de badkamer: Een trend in huis en hotel

Onlangs heeft 10mm gehard veiligheidsglas zich ontpopt als de favoriete keuze in deze ruimtes, dankzij zijn robuuste eigenschappen en stijlvolle uitstraling. Dit artikel verkent waarom dit type glas zo populair is in de badkamer.

Maximale veiligheid

In een ruimte waar water en gladde oppervlakken een constante zijn, is veiligheid van het grootste belang. Gehard veiligheidsglas, met zijn verbeterde sterkte en veiligere breukpatroon, biedt een essentiële beschermingslaag. In het ongelukkige geval van breuk valt dit glas uiteen in kleine, botte stukken, wat het risico op ernstig letsel aanzienlijk vermindert.

 

Design en esthetiek

Badkamers zijn niet langer alleen functionele ruimtes; ze zijn een integraal onderdeel van het interieurontwerp. Het heldere en moderne uiterlijk van 10mm gehard glas past perfect bij diverse designstijlen. Of het nu gaat om douchewanden, deuren of scheidingswanden, dit glas voegt een element van elegantie en luxe toe aan elke badkamer.

 

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Een ander voordeel van gehard glas is zijn duurzaamheid en weerstand tegen krassen en vlekken, wat bijzonder nuttig is in de vaak vochtige omgeving van een badkamer. Het is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor het een hygiënische optie is voor zowel residentiële als commerciële badkamers.

 

Toepassingsflexibiliteit

De veelzijdigheid van 10mm gehard glas maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de badkamer. Van volledige douchecabines tot stijlvolle glazen deuren of scheidingswanden, het kan worden aangepast aan de unieke behoeften en voorkeuren van elke ruimte.

 

Een trend in de hotellerie

In de hotelbranche, waar comfort en veiligheid van het grootste belang zijn, is gehard veiligheidsglas een logische keuze. Het biedt gasten een veilige en esthetisch aangename badkamerervaring, wat bijdraagt aan de algehele tevredenheid en de reputatie van het hotel.

 

Conclusie

10mm gehard veiligheidsglas is een uitstekende keuze voor badkamers in zowel woningen als hotels. Het combineert veiligheid, stijl en functionaliteit op een manier die weinig andere materialen kunnen. Door te kiezen voor dit glas, investeert men in een duurzame, veilige en stijlvolle badkamer die bestand is tegen de tand des tijds.

De voordelen van glazen schuifwanden in het voorjaar
Het transformeren van uw veranda voor het voorjaar
Isolatieglas in commerciële gebouwen

GlasNu service voor ieder

Laat je ontzorgen en ervaar gemak

Inbegrepen met elke schuifwand

Zorgeloos bestelproces

✓  Lange garantie van 5 jaar
✓  Snelste levering met 5 dagen
✓  Breedste assortiment
✓  Gratis levering in heel Nederland

Bestel Glazen Schuifwanden

Advies en prijs opvragen

Wij helpen voor de beste oplossing

✓  Op maat constructie als optie
✓  Makkelijke video’s voor montage
✓  Zorgeloze installatie service
✓  Binnen 2 werkdagen een offerte

Prijs Opvragen

Op zoek naar inspiratie?

Download gratis catalogus

✓  Lange garantie van 5 jaar
✓  Snelste levering met 5 dagen
✓  Breedste assortiment
✓  Gratis levering in heel Nederland

Download Gratis Catalogus